Home
Playlist
Programma's
Luister live
Contact
Adverteren
Blog
OK
Deze site gebruikt cookies.
Gelieve onze voorwaarden goed te keuren.
Luister
Playlist
Contact
Blog
Terug
Mom bag, cadeau voor de hippe moeder van nu
Dinsdag 18 Juni 2024

Mom bag, cadeau voor de hippe moeder van nu

Jonge moeders van nu staan midden in het leven. De komst van een baby laat heel je wereld op zijn kop staan, zeker wanneer het de eerste is. Jonge ouders, die voorheen nog wel eens in het uitgaansleven kwamen, of op zaterdagavond gezellig op de borrel gingen bij vrienden, hebben daar in het eerste levensjaar van de kleine even totaal geen behoefte aan.

Er voorzichtig weer op uit

Je moet alles ontdekken en samen met je kindje bouw je een ritme op. Is je kindje eenmaal het eerste levensjaar gepasseerd, dan durf je als jonge ouder er weer eens op uit. De borstvoeding is afgebouwd, en met een goede oppas achter de hand is het tijd om er weer eens met je partner op uit te gaan; uit eten, naar een club, bij vrienden langs - om maar eens wat te noemen. Maar dan is het ineens Moederdag. Wat geef je haar? De mom bag shopper is in dat geval het ideale geschenk!

Mom bag shopper: hip op alle momenten

Als jonge moeder wil je er niet constant over nadenken welke tas wel of niet geschikt is als fashion statement. Er moet genoeg in passen voor je kleintje, dus je denkt automatisch aan een tote bag, de tote bags bieden immers onwijs veel ruimte voor je spullen en ze zijn gewoon mega hip. Je partner kan je eigenlijk geen hipper moederdag cadeau geven, wat ook nog super praktisch is, als de tote/ mom bag. Tote staat voor draagtas, een shopper model, maar dan in prachtige uitvoeringen.
Of je nu uit eten gaat, naar een club gaat, naar yogales, met je kleintje naar een speeltuin of de kinderboerderij: de tote bag is je vaste partner! Je kunt er duizend-en-één dingen in kwijt. Want vrijwel iedere moeder neemt voor een dagje uit wat schoon ondergoed mee, eten en drinken, wat speelgoed, snoetenpoetsdoekjes en natuurlijk je eigen spullen. Dat past niet in een handtas, daar heb je ruimte voor nodig, zonder dat de tas propperig wordt.

Tote bag, populair onder jonge moeders

Hij oogt lekker nonchalant, valt soepel en puffy, kan van uiteenlopende materialen gemaakt zijn: de tote bag. Met de lange hengsels valt hij heerlijk casual iets boven je heupen. Het is de 'it-bag' waarmee je gezien wil worden, waarmee moeders op het schoolplein rondlopen en die altijd het juiste fashionstatement afgeven. Jij profileert jezelf met deze it-bag op zeer persoonlijke wijze. Want door de grote materiaalkeuze, kun je altijd de juiste mom bag kopen.

Heerlijk soepele materialen

Een mom bag moet soepel vallen. En dat doen ze, je kunt namelijk mom bags van teddy stof kopen, van mooi gebreide stoffen, ruwe stoffen, fijne linnen met dessin, en zowel in effen kleuren als met weefsels en prints. Op deze wijze kun je 'm heel persoonlijk maken. Het fijnste is om meerdere mom bags in je kast te hebben. Een vegan leer tas voor tijdens de winter, en een mooi stoffen exemplaar voor tijdens de zomer.